In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

In conditiile in care schimbarile climatice afecteaza negativ atat cantitatea, cat si calitatea APEI, ca resursa indispensabila vietii, este important sa cooperam pentru incetinirea schimbărilor climatice și asigurarea viitorului planetei.

Sub sloganul #RasaUmana (#TheHumanRace), ziua celebrata in intreaga lume pe 19 august, va evidenția consecințele imediate ale urgenței climatice pentru cei mai vulnerabili oameni din lume și se va asigura că nevoile lor sunt în fruntea agendei la Conferința ONU privind schimbările climatice (COP26) din noiembrie 2021.

#Apecurateasumate va invita sa va alăturați #RaseiUmane. Cum?

Alergați, călăriți, înotați, mergeți sau faceți orice activitate la alegere pentru 100 de minute cumulative, între 18 august și 31 august, în solidaritate cu persoanele vulnerabile și pentru a le spune liderilor mondiali că se așteaptă ca țările dezvoltate să își îndeplinească angajamentul de un deceniu, de 100 miliarde de dolari anual, pentru atenuarea și adaptarea la schimbările climatice în țările în curs de dezvoltare.

Pe 31 august, in cadrul evenimentului lunar #Apecurateasumate, vom asigura o hidratare corecta echipei KinetoFit (cabinet de fizio-kinetoterapie si welness, din Bucuresti), ca recompensa a efortului si sustinerii celor care au raspuns DA provocarii lansate pentru Ziua mondială umanitară 2021. Sub deviza” O viață sănătoasă e un maraton, nu un sprint”, echipa KinetoFit sprijina zilnic împlinirea sănătaii fizice și psihice a tuturor celor care le trec pragul.

Dacă nu puteți să participați fizic, puteți adăuga vocea voastră aici.

Rămâneți solidari si alăturati-vâ #RaseiUmane (#TheHumanRace), care este provocarea globală a acțiunii climatice, în solidaritate cu oamenii care au cea mai mare nevoie de ea și să punem nevoile acestora în fața și în centrul reuniunii ONU privind clima (COP26).

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

#Apecurateasumate – urgențe climatice pentru cei vulnerabili