De Ziua Internationala a Voluntariatului, pe 5 decembrie, echipa #focustogreenecolife a fost in mijlocul naturii, gustand din … Bucuria verde.

Focus to green eco life, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, te-a invitat la o duminica voluntara in natura, pentru a ingriji partea vie si verde a planetei. Fie ca este vorba de oameni, de natura sau de animale, cu totii, impreuna, ne putem uni pentru a ne purta de grija reciproc si a avea o viata mai buna.

Noi am ales in aceasta zi zona Pastravariei Bratioara, un loc de imbinare a elementelor naturii cu omul. Dis de dimineata norii s-au imprastiat, iar soarele a rasarit, topind si ultimii fulgi de zapada ce s-au adunat peste noapte.

Poneii, care mai ieri erau in tarc,  au fost adapostit in grajd peste noapte.

Pastravii s-au retras in adancurile apei de frica juvelnicului,

iar voluntarii s-au retras la caldura focului, dupa ce au ingrijit elementele naturii, au curatat lucurile de joaca si adapostul animalelor. Au gustat cu totii din bucuria verde a naturii, care acum face loc iernii.

Cerceteaza si tu viata vazuta prin prisma elementelor ce creeaza ecosistemul viu care ne inconjoara. Fa o actiune intentionata, voluntara, prin care sa aduci o schimbare pozitiva in mediul in care traiesti. Ai aceasta ocazie de Ziua Internationala a Voluntariatului si nu numai!

Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.

Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, care sustine viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Bucuria verde cu #focustogreenecolife de Ziua Internationala a Voluntariatului