Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, a gazduit ultimul atelier pentru copii, din perioada vacantei de vara.

In ultima zi de joi dinainte de inceperea scolii, copiii veniti in Gradina Botanica au avut parte de un atelier despre plante si recoltele toamnei. Unde? In Gradina Bunicii, cea care a gazduit pe durata vacantei de vara ateliere pentru cei mici si nu numai.

#Focustogreenecolife le-a fost alaturi cu informatii despre apa, acest element vital in supravietuirea si in dezvoltarea plantelor, dar si a noastra. Nu a lipsit o hidratare corecta din partea Aqua Carpatica, sustinatorul proiectului Focus to Green Eco Life.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZdJ32UYPDrY?feature=oembed]

“Focus to Green-Eco-life” iti  aduce si informatii interesante despre mediu,  despre copaci si plante ce sustin viata pe Pamant. Deşi acţiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Magia toamnei cu recolte si apa din belsug #focustogreenecolife