Un început de an școlar cu cărți și rechizite noi pentru copiii din comunitățile vulnerabile.

Ia o pauză de la ceea ce faci și gândește-te: cum ar arăta viața ta dacă nu ai fi avut niciodată abecedar? Accesul la educație al copiilor este esențial. Vino la Mega Mall Bucuresti și donează cărți și rechizite care vor ajunge la copiii din comunitățile defavorizate.

Avem nevoie și de ajutorul tău!

Mega Mall alături de World Vision România lansează Empty Classroom, o campanie de strângere de cărți și rechizite noi.

Toți cei ce doresc să doneze cărți (noi sau second-hand) si rechizite (noi) sunt așteptați în fiecare zi a săptămânii în Mega Mall. Până în data de 28 septembrie pot să interacționeze cu voluntarii World Vision într-un spațiu special amenajat la nivelul -1, lângă Sportissimo. Spațiul reiterează conceptul campaniei și prezintă o sală de clasă cu bănci și rafturi goale.

In perioada 16-28 septembrie 2021, echipa #apecurateasumate sustine voluntarii campaniei, prezenti la Mega Mall. Cum? Cu emotii pozitive si apa oferita de Aqua Carpatica. Un plus de emotii curate si pozitive ne aduce mereu laolalta si ne ajuta sa fim mai responsabili impreuna.

Pentru a sprijini părinții din medii vulnerabile, s-a lansat  aceasta campanie de strângere de cărți și rechizite pentru peste 5000 de copii din medii vulnerabile, din zece județe din România.  Unde?

Campania are loc în 10 dintre mall-urile din țară: Mega Mall București, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, alături de World Vision România. Donațiile vor fi oferite copiilor din comunități vulnerabile din București, Ilfov, Constanța, Ialomița, Arad, Timiș, Dolj, Gorj, Vâlcea, Cluj.

Cărți, rechizite și emoții pozitive pentru copii. Dăm aripi educației, cu World Vision, la Mega Mall