In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim sa cunoastem cat mai bine apa si sa contribuim la pastrarea curateniei ei. Asa cum v-am obisnuit, incepem prin a avea grija de „apele” noastre interioare.

A trecut deja prima saptamana de scoala. Fie ea reala sau virtuala, scoala are nevoie copii, iar copiii au nevoie de manuale, de carti si de rechizite. Pentru copiii din mediile defavorizate, lipsa acestora este un impediment pentru continuarea educatiei. Insa, in masura in care putem, dorim sa facem acest lucru posibil.

Zilele acestea, pana pe 28 septembrie, mai puteti sprijini copiii vulnerabili, donand cărți și rechizite pentru acestia.

Avem nevoie și de ajutorul tău!

Poti să donezi cărți (noi sau second-hand) si rechizite (noi), în fiecare zi a săptămânii. La Mega Mall Bucuresti, voluntarii World Vision te asteapta într-un spațiu special amenajat la nivelul -1, lângă Sportissimo. Vei descoperi si vei simti cum arata o sală de clasă goala, fara elevi. Doar cu bănci și rafturi goale. Ajuta-ne sa umplem iarasi clasele!

In perioada 16-28 septembrie 2021, echipa #apecurateasumate sustine voluntarii campaniei, prezenti la Mega Mall. Cum? Cu emotii pozitive si apa oferita de Aqua Carpatica. Un plus de emotii curate si pozitive ne aduce mereu laolalta si ne ajuta sa fim mai responsabili impreuna.

Pentru a sprijini părinții din medii vulnerabile, campania de strângere de cărți și rechizite are loc în 10 mall-uri din țară, alături de World Vision România. Donațiile vor fi oferite copiilor din comunități vulnerabile din București, Ilfov, Constanța, Ialomița, Arad, Timiș, Dolj, Gorj, Vâlcea, Cluj.

Simti cum arata o sala de clasa goala? Sustine educatia donand carti si rechizite pentru copii